Zand, zee en wind, de ingrediënten voor de nieuwste strand sensatie: Blokarten!

In een driewieler buggy met zeil rijdt je met een snelheid van 10 tot misschien wel 70 kilometer per uur over Vlielands mooiste stranden. De sport is voor iedereen toegankelijk, jong, oud, sportief of niet, angstig of vol lef! Opspattend zand en water tot achter je oren, verwilderd haar en gevoelige spieren met daarnaast het ultieme gevoel van vrijheid is voor iedereen de garantie na uw Blokart avontuur! Een activiteit die sterk in populariteit toeneemt en super is om te doen.

De activiteit:
Tijdens deze 1 uur durende activiteit leert u op een leuke en veilige manier om te gaan met een Blokart. Na een uitvoerige instructie van onze ervaren instructeurs kunt u zelf het stuur in de hand nemen en over de mooie stranden van Vlieland zeilen.

De kosten:

Blokarten kost bij ons €30 per uur per karretje.

De locatie:
Het Blokarten word gedaan Bij Het Posthuys op het Noordzeestrand.

img_2775Deelnemers:
Blokarten is in principe geschikt voor deelnemers vanaf 40 kg , maar zeker als er harde wind staat is een beetje kracht gewenst. Voor kinderen rond de 40 kg  is het dus afhankelijk van de condities of Blokarten mogelijk is.
Deelnemers die last hebben van hun nek of rug of andere gewrichtsklachten hebben, ontraden wij deelname aan deze activiteit. Bij deze activiteit geldt geen minimum van deelnemers.

Seizoen & Weer:
Blokarten wordt gedurende het gehele jaar aangeboden. Weerbeperking: Indien de wind dusdanig hard is dat Blowkarten niet volledig verantwoord is, behouden wij ons het recht voor – met het oog op uw en onze veiligheid – om de activiteit te verschuiven naar een moment waarop we de veiligheid wel kunnen waarborgen. Bent u niet in staat de activiteit te verschuiven, dan vinden we wellicht in overleg een alternatieve activiteit.

Kledingadvies:
Bij het Blokarten raden wij u aan om sportieve of gemakkelijk zittende kleding te dragen welke een beetje vies mag worden.
Een zonnebril is altijd handig! Dit ivm stuivend zand en opspattend zand

Wilt u Blokarten op Vlieland? Of wilt u meer informatie over de opties voor groepen, bedrijfsuitjes en/of reserveren? Neem dan contact met ons op: info@vlielandoutdoorcenter.nl